Apr 11, 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist


Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just follow blogNabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je senarai hadiah dan segmen ini ditaja tu ya=)

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.


5 comments:

  1. done follow...datang dari segmen sama
    http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    jemput join segmen ni :
    http://www.nurulazieyan.my/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html

    ReplyDelete
  2. dri segmen same ;)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    jmput Like on9 shop sy

    http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271

    ReplyDelete
  3. dr GA yang sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

    ReplyDelete
  4. Assalam yop yong
    BK dari kampung sme
    penat mengayuh speda nak ke sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

    ReplyDelete
  5. awesome
    dari segmen yg sma
    http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
    good luck

    ReplyDelete

Be nice. Any weird comments will go down the spam drain.
Receiving happy vibes!